fbpx

Shetlander Moments

Shetlandermoments, het momentje van rust en verbinding tussen kind en shetlander. Rust, vertrouwen, liefde, alles wat een dier een kind kan meegeven. En ook voor ouders/grootouders zijn dit heerlijke genietmomentjes. Uw (klein)kind zo zien stralen is toch geweldig.

Is uw kind gek van pony’s? Bij ons is er de mogelijkheid voor kinderen van 4-7 jaar om met shetlanders te poetsen en te knuffelen. Ook een rondje rijden hoort daar natuurlijk bij. Uw kind leert op een speelse manier hoe er veilig met een pony omgegaan wordt en krijgt de eerste beginselen van het rijden mee. Door de omgang met pony’s krijgen de kinderen ook meer zelfvertrouwen.
Daarnaast staat het altijd weer voor een heerlijk moment van ontspanning en plezier. Een heerlijk ‘Shetlander Moment’ voor kind en pony.

Het rijden is bij ons altijd onder begeleiding van een ervaren instructrice, maar ook het poetsen en knuffelen wordt begeleid door mensen met ervaring met de pony’s.

Een losse afspraak voor een shetlander moment kost 17,50 per kind en duurt ongeveer 30 minuten.

Wilt u dit vaker voor uw kind, dan kunt u ook een rittenkaart afsluiten.
4/5 jarigen, twee-wekelijks moment, kaart van 5x kost € 80,=
6/7 jarigen, wekelijks moment, kaart van 10x kost € 145,=

Hoe lang de kinderen kunnen meedoen met de Shetlander Moments is afhankelijk van hun gewicht. Veelal zal dit tot 7 jaar zijn. Daarna kan er overgeschakeld worden naar een gewone leskaart voor wekelijks lessen. 

Ook hebben wij vrijwel maandelijks introductiemiddagen voor kinderen die voor het eerst met onze shetlanders komen kennis maken. De komende periode zijn deze o.a. op 24 augustus (1330-1530 uur) en 24 september (1500-1700 uur). Op deze introductiemiddagen hebben wij meerdere plekjes na elkaar, waardoor we deze ook met korting kunnen aanbieden. Om te zorgen dat het niet te druk wordt voor de kinderen en de pony’s is er op deze middagen slechts beperkt deelname mogelijk. De ingeschreven kinderen delen we in op een tijdslot, zodat er ook echt alle aandacht en ruimte voor uw kind is. Heeft u voorkeur voor een tijdslot, geef dit dan gerust vast aan bij uw aanmelding. Kosten voor de introductiemiddagen: € 15,= per kind.

Afspraak maken gaat het makkelijkste via app: 0653130798 of mail:
hoeveromantico@gmail.com

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op 0653130798, maar ook hier geldt dat we via app het makkelijkst bereikbaar zijn. 

Actie in de zomervakantie 2022 (11 juli t/m 21 augustus):

Als u in deze periode een afspraak maakt voor een Shetlander Moment via app en deze betaald via onze webshop dan krijgt u        € 2,50 korting. Dus tijdens deze actie slechts € 15,00 voor een Shetlander Moment. Afspraken worden gepland tussen 11 juli en 21 augustus 2022.