fbpx

Coaching

Er is de laatste jaren veel te doen over coaching met paarden. Maar wat is het nu eigenlijk, wat heb jij eraan en hoe weet je of je op een goed adres zit?

Coaching is een zeer mooie manier om een klant te helpen kern-issues duidelijk te maken. Paarden zijn een goudeerlijke spiegel. Zonder oordelen, noch negatief, noch positief, laten ze wel precies zien waar het knelpunt voor iemand zit. Op welk terrein een persoon vastloopt. Denk bijvoorbeeld aan werk gerelateerde issues of in je persoonlijke ontwikkeling. Datgene wat spanning oplevert roept ogenblikkelijk een reactie op bij de paarden. Paarden zijn onbevooroordeeld en reageren puur op wat ze aangeboden krijgen van de klant. Paarden zijn kuddedieren en zeer afhankelijk van elkaar om te overleven. Daardoor is hun instinct ontwikkeld om feilloos te weten wat de sterke en zwakke punten van dieren en mensen om hen heen zijn en daarnaar te handelen. Ze geven een inzicht in ons wat altijd weer zeer verrassend is. De paarden die bij ons helpen bij de coaching zijn fijn in de omgang en extra voorzichtig met mensen die nog niet aan paarden gewend zijn. Coaching met paarden is dan ook een unieke ervaring die je helpt om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Paarden kunnen ons zo veel leren over onszelf. Sta jij hiervoor open? Meld je dan eens aan voor een sessie en geef jezelf die kans om te groeien.

Naast de geschikte paarden is het vooral heel belangrijk wie de coaching doet. Er zijn diverse opleidingen maar deze zijn niet allemaal even uitgebreid en daarnaast is het ook niet verplicht om een diploma te hebben gehaald om jezelf paardencoach te mogen noemen.

Op Hoeve Romantico wordt de coaching gedaan door een gediplomeerde paardencoach. Onze coach is bij uitstek iemand die u kan helpen uw doelen te verwezenlijken!

Informatie en afspraken maken voor coaching kan via onze mail: hoeveromantico@gmail.com