fbpx

Kracht en Coördinatie

Kracht en Coördinatie training voor paarden:

Wat is dat?
Veel mensen kennen inmiddels het gebruik van cavaletti’s in de training. Kracht en coördinatie van je paard verbeteren snel door dit soort oefeningen. Maar hoe leuk en goed ook, dat opbouwen elke keer is tijdrovend en daardoor iets wat je niet gauw voor jezelf doet. Daarom organiseert Hoeve Romantico speciale momenten om deze trainingen onder begeleiding van instructie te kunnen rijden.

Voor wie zijn deze trainingen bedoeld?
Voor iedereen die actief bezig is om zijn paard op de juiste manier te (leren) trainen. Die begrijpt dat balans, coördinatie en kracht de basis zijn van goed kunnen presteren. Je kunt deelnemen met je eigen paard, maar het is ook mogelijk om met een van onze paarden deel te nemen.

Wanneer:
Deze workshops worden regelmatig gepland. Data voor de trainingen van komend seizoen vind je in onze AGENDA. Aantal lesuren is per datum afhankelijk van aantal inschrijvingen. Er wordt ingedeeld op beschikbaarheid van paarden en ervaring van ruiters.


Kosten:
Deelname met eigen paard is € 35,= per persoon.
Deelname met een paard van Hoeve Romantico is € 50,= per persoon.

Wij maken regelmatig foto’s van onze activiteiten, zowel voor de deelnemers als voor publicitaire doeleinden. Hier kunt u of uw kind op voorkomen. Wij hopen dat u ons vertrouwt in het positieve gebruik van deze foto’s en ons toestemming geeft om deze te gebruiken. Vink aub ja/nee aan bij de opties Gebruik Foto akkoord bij uw bestelling.

Inschrijven kan via onze WEBSHOP