fbpx

Buitenritten

Regelmatig maken wij buitenritten in de mooie bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Buiten rijden is zowel voor ruiter als paard een feest. Heerlijk genieten van frisse lucht, mooie routes en het gezelschap van je paard. Even helemaal weg van alle drukte van het dagelijks leven. Spreekt dit u aan? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Het is mogelijk om mee te gaan zowel met eigen paard als met een huurpaard van Hoeve Romantico. Bij ons geen grote groepsritten, maar rijden in een kleine persoonlijke setting met blije paarden onder begeleiding van ervaren instructrice die tevens endurance ruiter is. Zij kan je alles vertellen over rijden in het terrein en zorgen dat de rit een fantastische ervaring wordt. Let wel, het gebied waar wij rijden is niet geschikt voor snelle ritten. Galop alleen mogelijk indien alle ruiters dit kunnen en het terrein het toelaat. Het terrein is vrij technisch van aard en zeker bij natte ondergrond is rustig rijden noodzakelijk.

Voor het maken van een afspraak voor een buitenrit kunt u ons bereiken per mail: info@hoeveromantico.nl of app: 0653130798. Wij maken altijd eerst een afspraak voor de rit, daarna kunt u de rit betalen in onze webshop.

Kosten:

PaardenErvaring ruiterTijdsduurKosten
HuurErvaren 2 uur€ 65,=
HuurErvaren3 uur€ 75,=
HuurOnervaren 2 uur€ 70,=
Eigen2 uur€ 30,=
Eigen3 uur€ 40,=
Bent u op zoek naar andere mogelijkheden, informeer dan per mail of app.
Minder ervaren ruiters kunnen mee in een speciale setting. Dit altijd vooraf overleggen.
Bij het maken van een afspraak willen wij graag van u horen welke ervaring u heeft met het paardrijden en met het buitenrijden (ruiterbewijs?), alsook lengte/gewicht van de ruiters. Deze informatie hebben wij nodig voor de indeling van de paarden. Gewicht van meegaande ruiters maximaal 85 kg.

Koop uw cadeaubon in onze webshop

Wilt u een buitenrit cadeau doen? Koop dan een gepersonaliseerde cadeaubon in onze webshop!