fbpx

Buitenritten

Regelmatig maken wij buitenritten in de mooie bossen van de Utrechtse Heuvelrug en het is mogelijk om mee te gaan zowel met eigen paard als met een huurpaard van Hoeve Romantico.
Buiten rijden is zowel voor ruiter als paard een feest. Heerlijk genieten van frisse lucht, mooie routes en het gezelschap van je paard. Even helemaal weg van alle drukte van het dagelijks leven.
Deze ritten zijn onder begeleiding van een instructrice die tevens ervaren endurance ruiter is. Zij kan je alles vertellen over rijden in het terrein en zorgen dat de rit een fantastische ervaring wordt.
De ritten zijn dan ook geschikt voor zowel ervaren buitenruiters als voor beginnende bosruiters. Let wel, het gebied waar wij rijden is niet geschikt voor snelle ritten. Galop alleen mogelijk indien alle ruiters dit kunnen en het terrein het toelaat. Het terrein is vrij technisch van aard en zeker bij natte ondergrond is rustig rijden noodzakelijk.

Kosten afhankelijk van de duur van de rit en of u aansluit bij een groepsrit of dat de rit speciaal voor u georganiseerd wordt.

PaardenRuitersTijdsduurGroep/IndividueelKosten
HuurErvaren2 uurGroep€ 50,=
HuurErvaren3 uurGroep€ 60,=
HuurErvaren2 uurIndividueel*€ 65,=
HuurErvaren3 uurIndividueel*€ 75,=
HuurOnervaren2 uurIndividueel*€ 65,=
Eigen2 uurGroep€ 30,=
Eigen3 uurGroep€ 40,=
HuurErvaren3 uurGroep Feestdagen€ 75,=
Basisoverzicht prijzen, op zoek naar andere mogelijkheden, informeer per mail of app. Met individueel wordt bedoeld dat u alleen of met uw eigen groepje meegaat, dus geen andere deelnemers behalve natuurlijk de begeleider, of in een klein groepje waarin elke ruiter een eigen begeleider heeft.

Koop uw cadeaubon in onze webshop

Voor het huren van paarden voor deze ritten geldt dat u bij voorkeur in bezit bent van ruiterbewijs of andere manier om aan te tonen dat u idd een enigszins ervaren ruiter bent