fbpx

Workshops

Regelmatig organiseren wij leuke en leerzame workshops en theorieavonden. Onderwerpen zijn o.a.

  • balans paard en/of ruiter
  • longeren
  • blessure vrij trainen
  • voeding

Hieronder vindt je data en informatie voor de komende periode.

1 mei 2022 Workshop Balans van je paard

Balans, het belangrijkste stukje van de training bij paarden. Het eerste wat je paard moet leren is om in een correcte verticale balans te lopen. Jij moet hem dit leren…maar zie jij of je paard in balans loopt? Kun je het voelen als je in het zadel zit? En zo niet, wil je dit leren?

Kom dan naar onze workshop en klik hier voor alle informatie.

22 Mei 2022: Workshop: Longeren voor beginners.

Longeren, een basisvaardigheid die iedereen die met paarden werkt zou moeten beheersen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Goed longeren is nog best een kunst. Wil jij goed leren longeren?

Kom dan naar onze workshop Longeren voor beginners !

Wat gaan we doen? We beginnen met een stukje theorie en dan gaan we vooral veel zelf aan het werk. De basis vaardigheden oefenen we eerst zonder paard. Daarna gaan we echt longeren en dan werken we in groepjes van 2 personen. We kijken met elkaars lessen mee want ook daarvan leer je heel veel. We werken in een kleine groep, zodat je veel feedback krijgt en echt zelf aan de slag kan. Er zijn daardoor maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze workshop.

Kosten per persoon € 65,=
Kosten huur manegepaard  € 10,=
Kosten stalling eigen paard incl hooi € 12,50

Opgeven kan binnenkort via onze webshop

19 Juni 2022: Workshop: Longeren voor gevorderden.

Longeren, een basisvaardigheid die iedereen die met paarden werkt zou moeten hebben. Maar ook al bezit je de basisvaardigheden, als je echt wilt leren trainen aan de longe komt daar nog heel wat meer bij kijken. Je moet je oog gaan ontwikkelen voor het bewegingspatroon van je paard. Je moet leren om de balans en werkhouding van je paard te verbeteren. En dit wil je het liefst zelf kunnen, zonder hulpmiddelen. Wil jij echt goed leren trainen aan de longe?

Kom dan naar onze workshop Longeren voor gevorderden !

Wat gaan we doen? We beginnen met een stukje theorie en dan gaan we vooral veel zelf aan het werk. We werken in groepjes van 2 personen tegelijk, waardoor er veel aandacht en begeleiding is. We kijken met elkaars lessen mee want ook daarvan leer je heel veel. We werken in een kleine groep, zodat je veel feedback krijgt en echt zelf aan de slag kan. Er zijn daardoor maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze workshop.

Kosten per persoon € 65,=
Kosten huur manegepaard  € 10,=
Kosten stalling eigen paard incl hooi € 12,50

Opgeven kan binnenkort via onze webshop.