fbpx

Trekkamp 2024

Alle informatie over de trekkampen van 2024 vindt je hier inclusief de knop om je in te schrijven. Ga jij ook mee?

Wanneer: Alle kampen vinden plaatsen tussen 29 april en 4 mei 2024

Wat gaan we doen:

Dit jaar gaan we naar een superleuke locatie op de Veluwe. Het is wel iets minder ‘trek’ kamp want we zullen alle nachten op dezelfde locatie slapen en we gaan er met de trailer heen ipv er heen te rijden dit jaar. Maar daar ter plekke zullen we met elkaar routes plannen die dagelijks anders zijn.

Er zijn dit jaar diverse mogelijkheden, je kunt kiezen uit 3, 4 of 6 dagen (2, 3 of 5 nachten). Indeling van dagen en deelnemers hangt af van jullie voorkeur maar uiteraard ook van de mogelijkheden met  de paardindeling. Planning is 4-daags kamp van maandag t/m donderdag en 3-daags kamp van donderdag t/m zaterdag.

Elke dag maken we een lekkere rit te paard. Samen verzorgen we de paarden waarbij ieder een eigen verantwoordelijkheid heeft voor het paard waarmee gereden wordt. Met elkaar zullen we koken, de routes plannen en nog veel meer. In de avonden is er een avondprogramma met bv een stuk theorie, lezing, workshop oid. En uiteraard hebben we spelletjes mee voor daarna.

Wat neem je mee?

Zorg voor basic spullen, kleding etc. We willen proberen om zo weinig mogelijk auto’s te laten rijden dus echt dat wat je nodig hebt en niet meer dan dat. Voor eten en drinken wordt gezorgd en er is een supermarkt niet al te ver van de locatie af.

Wie kunnen er meedoen?

Ruiters moeten voldoende buitenrij ervaring hebben en alle gangen goed beheersen. We rijden rustige ritten met veel stap en draf, en indien mogelijk een galopje. Snelheid is niet de intentie, genieten van je paard, de omgeving en het gezelschap, dat is de insteek van deze dagen. Maar het blijven paarden en als ze in galop wegschieten moet je dit wel kunnen hanteren.

Maximum ruitergewicht 80 kg, bij twijfel/onbekende ruiters wordt dit gecontroleerd. Heb je wel interesse maar ben je zwaarder dan 80 kg, overleg dan eerst over de mogelijkheden, we hebben slechts een klein aantal paarden die meerdere dagen meerdere uren een gewicht boven de 80 kg kunnen dragen. Dus eerst overleggen (mag via app) of er nog een paard vrij is, voor je inschrijft voorkomt teleurstelling.

Kosten voor deze kampen:

De kosten zijn inclusief paardhuur, begeleiding, vergunningen, overnachtingen en eten/drinken.

3-daags kamp: €   600,=

4-daags kamp: €   725,=

6-daags kamp: € 1250,= 

Er is slechts beperkt plek, dus wacht niet te lang met opgeven. Inschrijven kan via de knop hieronder. Na het invullen van dit formulier, wordt u doorgelinkt naar de webshop. Uw inschrijving is pas echt definitief als formulier en betaling binnen zijn. 

In verband met de kosten die wij vooraf moeten maken om dit door te kunnen laten gaan is afzeggen, na aanmelding en betaling, niet meer mogelijk. Kunt u onverhoopt toch niet, dan mag u wel uw plek doorgeven/doorverkopen aan een ander die voldoende rijvaardigheid heeft en binnen het maximum gewicht valt. Dit kan echter alleen mits dit in overleg gebeurd met Hoeve Romantico.

Eventueel is er ook beperkt plek voor mensen met eigen paarden. Uw dier dient zich goed te kunnen gedragen in een groep en moet ook achter de groep kunnen rijden. Overleg over de mogelijkheden voor u zich inschrijft! Vermeld op het inschrijfformulier dat u met eigen paard/pony komt. U dient zelf voor eventueel krachtvoer voor uw eigen paard te zorgen. Hooi wordt door ons geregeld.

AANMELDEN