fbpx

Buitenritjes voor kinderen

Buitenritjes voor kinderen van 6-12 jaar

Buitenrijden is het leukste wat er is. Daarom organiseren we een paar keer per jaar de buitenritjes voor kids van 6-12 jaar.

Wie mag er mee doen? Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar mogen meedoen, ook als ze nog geen paardrijles bij ons hebben. Inschrijven kan via de knop hieronder.
Alle info op een rijtje:
Data vindt u in onze AGENDA.
Voor kinderen van 6 – 12 jaar
Afhankelijk van aantal inschrijvingen zijn er 2 of 3 groepen tussen 1200 en 1700 uur. Kosten € 25,= euro per kind.
Wij maken regelmatig foto’s van onze activiteiten, zowel voor de deelnemers als voor publicitaire doeleinden. Hier kunt u of uw kind op voorkomen. Wij hopen dat u ons vertrouwt in het positieve gebruik van deze foto’s en ons toestemming geeft om deze te gebruiken. Vink aub ja/nee aan bij de opties Gebruik Foto akkoord bij uw bestelling.
Als er een ouder mee kan komen die voldoende ervaring met paarden heeft, om verantwoord een pony te kunnen begeleiden, wilt u dit dan aanvinken bij uw bestelling? Dat scheelt ons in de belasting van de vrijwilligers.

Klik HIER om de plek voor uw kind te reserveren.

We organiseren meerdere keren per jaar deze buitenritjes. Kijk op onze agenda voor data. Heeft u nog vragen, app dan naar 0653130798 of mail naar hoeveromantico@gmail.com