Clinics

Regelmatig organiseren wij leuke en leerzame clinics / workshops. Onderwerpen zijn o.a.

  • balans paard en/of ruiter
  • longeren
  • blessure vrij trainen
  • voeding

Hieronder vindt je data en informatie voor de komende periode.

9 Mei 2021: Workshop: Balans leren zien en leren voelen.

Balans, het keyword bij paarden. Het eerste wat je paard moet leren is om in een correcte verticale balans te lopen. Jij moet hem dit leren…maar zie jij of je paard in balans loopt? Kun je het voelen als je in het zadel zit? En zo niet, wil je dit leren?

Kom dan naar onze workshop balans !

Wat gaan we doen? We beginnen met een stukje theorie en daarna gaan we zowel leren kijken bij het longeren als voelen als we zelf rijden. We rijden in 2 groepen, elke groep rijdt 45 minuten met max 3 deelnemers dus veel persoonlijke aandacht. We kijken met elkaars lessen mee want ook daarmee school je je oog en ga je steeds beter leren kijken. Er zijn dus slechts 6 plekken beschikbaar voor deze middag.

Kosten per persoon € 50,=
Kosten huur paard  € 10,=
Kosten stalling eigen paard incl hooi € 15,=

Opgeven kan via hoeveromantico@gmail.com of app (0653130798)

6 Juni 2021: Workshop: Longeren voor beginners.

Longeren, een basisvaardigheid die iedereen die met paarden werkt zou moeten hebben. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Goed longeren is nog best een kunst. Wil jij goed leren longeren?

Kom dan naar onze workshop Longeren voor beginners !

Wat gaan we doen? We beginnen met een stukje theorie en dan gaan we vooral veel zelf aan het werk. De basis vaardigheden oefenen we eerst zonder paard. Daarna gaan we echt longeren en dan werken we in groepjes van 2 personen. We kijken met elkaars lessen mee want ook daarvan leer je heel veel. Er zijn slechts 6 plekken beschikbaar voor deze middag.

Kosten per persoon € 50,=
Kosten huur paard  € 10,=
Kosten stalling eigen paard incl hooi € 15,=

Opgeven kan via hoeveromantico@gmail.com of app (0653130798)

20 Juni 2021: Workshop: Longeren voor gevorderden.

Longeren, een basisvaardigheid die iedereen die met paarden werkt zou moeten hebben. Maar ook al bezit je de basisvaardigheden, als je echt wilt leren trainen aan de longe komt daar nog wat meer bij kijken. Je moet je oog ontwikkelen voor hoe je paard loopt. Je moet leren om de balans en werkhouding van je paard te verbeteren. En dit wil je het liefst zelf kunnen, zonder hulpmiddelen. Wil jij leren trainen aan de longe?

Kom dan naar onze workshop Longeren voor gevorderden !

Wat gaan we doen? We beginnen met een stukje theorie en dan gaan we vooral veel zelf aan het werk. We werken in groepjes van 2 personen tegelijk, waardoor er veel aandacht en begeleiding is. We kijken met elkaars lessen mee want ook daarvan leer je heel veel. Er zijn dan ook maar 6 plekken beschikbaar voor deze middag.

Kosten per persoon € 50,=
Kosten huur paard  € 10,=
Kosten stalling eigen paard incl hooi € 15,=

Opgeven kan via hoeveromantico@gmail.com of app (0653130798).