Buitenritten

Regelmatig maken wij buitenritten in de mooie bossen van de Utrechtse Heuvelrug en het is mogelijk om mee te gaan zowel met eigen paard als met een huurpaard van Hoeve Romantico.
Buiten rijden is zowel voor ruiter als paard een feest. Heerlijk genieten van frisse lucht, mooie routes en het gezelschap van je paard. Even helemaal weg van alle drukte van het dagelijks leven.
Deze ritten zijn onder begeleiding van een instructrice die tevens ervaren endurance ruiter is. Zij kan je alles vertellen over rijden in het terrein en zorgen dat de rit een fantastische ervaring wordt.
De ritten zijn dan ook geschikt voor zowel ervaren buitenruiters als voor beginnende bosruiters.

Kosten afhankelijk van de duur van de rit en of u aansluit bij een groepsrit of dat de rit speciaal voor u georganiseerd wordt.

Met huurpaarden met ervaren ruiters die aansluiten bij bestaande groepsrit: 2 uurs ritten € 45,= of 3 uurs ritten € 60,= euro.

Met huurpaarden met ervaren ruiters op eigen afspraak: 2 uurs ritten € 50,= of 3 uurs ritten € 75,=

Met huurpaarden met minder ervaren bosruiters komt hier nog een bedrag bij ivm extra begeleiding.

Voor het huren van paarden voor deze ritten geldt dat u bij voorkeur in bezit bent van ruiterbewijs of andere manier om aan te tonen dat u idd een enigszins ervaren ruiter bent.

Met eigen paarden: 2 uursritten € 30,= of 3 uursritten € 40,= indien aangesloten wordt bij georganiseerde ritten.

Aanmelden kan via: hoeveromantico@gmail.com